Home
Terug
FILOSOFIE
KUNSTENAARS
GALLERY
SPONSORS
AGENDA
CONTACT

 

SYNERGETIC ART & WINE(Synergetic Art 001)

Op woensdag 10 juni 2009 vond het preconference programma van de CFO Day 2009 plaats .

Op deze dag werd  door de Stichting Finance for Charity en het veilinghuis Christie’s een veiling gehouden, waarbij de CFO’s van de aanwezige bedrijven elk een veilingstuk konden inbrengen ten behoeve van een goed doel.

Het veilingitem welk door de CFO van de ABN-Amrobank werd ingebracht werd vervaardigd door de vier kunstenaars die hebben meegedaan aan Synergetic Art 000(expositie 28 maart 2009)

"Synergetic Art & Wine”,

zoals het kunstwerk heet, werd voor een bedrag ad. Euro 1.500 aangekocht door Amvest Vastgoed B.V., een projectontwikkelaar. De heer Tak Lam, Chief Financial Officer van Amvest, zegt het volgende over “Synergetic Art & Wine”:

“Ik zag in een oogopslag dat het om een kunstobject ging. Bij nadere inspectie van dichtbij bleek dat simpele huis-, tuin- en keukenmaterialen gebruikt zijn, en dat maakte het nog interessanter! “

Tak Lams voorkeur gaat uit naar beelden, objecten en jonge, vernieuwende kunst, hetgeen hij terugziet in “Synergetic Art & Wine”.

Tak Lam benoemt ook de raakvlakken tussen kunst en projectontwikkeling. Projectontwikkeling is een creatief beroep waarbij verschillende disciplines worden gecombineerd tot een functioneel, mooi en duurzaam bouwobject.

Hiermee is dan ook de link gelegd tussen Synergetic Art als kruisbestuiving tussen verschillende kunstdisciplines, en projectontwikkeling!

“Synergetic Art & Wine” heeft een mooie plek gekregen in het bedrijfsrestaurant van Amvest.

Daar wordt uiteraard tijdens de bedrijfsborrel ook een wijntje geschonken!

  Voor meer informatie mail info@synergeticart.nl